Vuković: Nakon Terzićeve izjave da je Golubović kupio auto od 300.000€ Milović stao u zaštitu svog šefa i tražio smjenu Terzića

Potpredsjednica Građanskog pokreta URA Milena Vuković prokomentarisala je jučerašnju izjavu ministra pravde Andreja Milovića sa jučerašnjeg sastanka vladajuće većine oko kadrova unutar bezbjednosnog sektora, gdje je, kako navode mediji, tražio smjenu direktora Uprave policije Nikole Terzića.

,,Nakon Terzićeve izjave o policijskom službeniku koji je rekao da je Golubović kupio auto od 300.000€, Milović je juče stao u zaštitu svog šefa i tražio smjenu Terzića”, istakla je Vuković.

Vuković je napomenula da su poznati susreti Milovića i Golubovića, navodeći da je njihovu bliskost potvrdio i Milović u jednoj TV emisiji.

“Ne treba da čudi ovakvo ponašanje Milovića i Pokreta Evropa sad jer je agenda od samog početka tog političkog subjekta da instalira stare DPS kadrove unutar bezbjednosnog sektora kako bi se što je više moguće zaustavila borba protiv organizovanog kriminala i korupcije uperena upravo protiv saveznika Spajićeve partije”, zaključila je ona.