URA: Za Mrkića pitajte Lakovića, za Davidovića Krivokapića, a za šverc cigareta Golubovića

,,Raste nervoza u Pokretu Evropa sad nakon što svakodnevno javnost razotkriva kakvoj je družini dala vlast i povjerila državu. Ne čude nas razna podmetanja sa te strane i zato ih pozivamo da mirno uzmu kokice i sa strane posmatraju razvoj događaja”, naveli su iz Građanskog pokreta URA u odgovoru na navode Pokreta Evropa sad.

Kao što uvjek dajemo dobromamjerne savjete, iako to često ne zaslužuju kolege iz PES-a, ipak prijateljski savjetujemo da se o relacijama sa Aleksandrom Mrkićem  raspitaju kod njihovog poslanika Miodraga Lakovića, za realciju sa gospodinom Davidovićem kod Zdravka Krivokapića, dok će ih o švercu cigareta najbolje podučiti njihov Duško Golubović, inače najbolji drug Sretena Kankaraša, ujaka Milojka Spajića, naglašavaju iz URE.

Iz URE su savjetovali PES-u da samo paze da im, kad u svemu ovome dobiju više informacija, ne zamjeri klan “Grand”, za koji ovih dana prilagođavaju sistemske zakone.

,,Koliko Pokret Evropa sad manipuliše sa građanima najbolje potvrđuje prošlonedjeljni izvještaj Direkcije za carinski sistem i carinsku politiku Ministarstva finansija za 2023. godinu, organa Vlade Milojka Spajića, koji je potvrdio da je tokom prošle godine država od akciza na duvanske proizvode naplatila rekordnih 100 miliona eura i da je zaslugom Dritana Abazovića skoro u potpunosti zaustavljen u Crnoj Gori”, zaključuju iz URE uz kratku poruku premijeru Milojku Spajiću: “Vidimo se na premijerskom satu i ne zaboravite da ponesete SKY”.