URA Veljoviću: Vaš restoran je „Vivaldi“, odakle vam stotine hiljada za vile, kola i stanove

Uzalud se krijete iza svog tasta, gospodina Darka Rogošića, jer svako u Crnoj Gori zna da je on samo paravan za vaše restorane, vile, poslovne prostore i stanove. Vaš restoran se zove „Vivaldi“ i nalazi se u ulici Žrtava fašizma 61 Rozino u Budvi. Ovo je jedina istina i džabe se trudite da to prikrijete, kao što se godinama sakrivali da ste sa platom od hiljadu eura vozili BMW X6 džip od preko 80 hiljada eura.

Pozivamo Veselina Veljovića da objasni građanima kako je došao i do drugih skupocjenih nekretnina.

Objasnite građanima kako ste kupili stan od 135 kvadrata na prestižnoj lokaciji kada to ne korespondira sa vašim prijavljenim primanjima. Recite odakle vam novac za luksuzne automobile koji koštaju i po 80 hiljada eura. Dok ostali pripadnici policije rade za plate od par stotina eura i dok ih tjerate da ponižavaju sebe i profesiju kojoj pripadaju, te da tuku građane i brane kriminal Demokratske partije socijalista (DPS), vi se bahatite bez pokrića i uživate u luksuzu kao da ste kojekakva starleta. Sve ove nepravilnosti hoćete da sakrijete iza zastave koju ste štipavicama okačili na balkon, u nekakvom tragikomičnom pokušaju novog eksploatisanja države i njenih simbola za Vaše lično dobro.

Podsjećamo Veljovića da je svojim nesavjesnim postupanjem u slučaju Limenka, a opet radeći za interese DPS-a i Aca Đukanovića, državu čiju zastavu štipavicama izlaže oštetio za preko 10,5 miliona eura.

Da je normalne države, Vi i takvi poput Vas mogli bi u zgradu Uprave policije ući samo da date izjavu, u slučajevima koje bi Specijalno državno tužilaštvno (SDT) moralo voditi oko „Limenke“ i brojnih drugih primjera korupcije, u kojima je državna imovina brutalno oštećena. I Vama je to itekako poznato, zbog čega ste spremni na sve, pa i na prebijanje sopstvenih sugrađana, kako do te normalne države zasnovane na vladavini prava ne bi nikada došlo, a kako bi Vi i ljudi oko Vas mogli nastaviti da eksploatišu sve blagodeti korumpiranog i haotičnog sistema koji DPS decenijama gradi.

Pozivamo Veljovića da ne obmanjuje javnost i da ne huška policajce na nečasne radnje, jer time Crnu Goru gura u nove sukobe i novu nestabilnost.

Umjesto što napadate Građanski pokret URA i ljude koji se bore za poštenu, građansku i demokratsku Crnu Goru, bolje bi bilo da prekontrolišete državne brodove i vidite da se koja paklica nije slučajno negdje zagubila. Ili makar zamolite svoje renomirane partnere da sami prekontrolišu brodove kojima upravljaju, da ne bi njemačka policija ubirala plodove tuđeg rada.