URA Ulcinj: Zenka izgubljen u vremenu i prostoru, ne može da prežali što DPS nije vlast

Smiješno i tužno je ovih dana gledati i slušati Mehmeda Zenku kako širi prizemnu demagogiju, jeftine laži i još jeftinije klevete.

Ali, za nas to nije čudno, jer je čovjek umoran i izgubljen u vremenu i prostoru od kada na vlasti nije njegov “strateški koalicioni partner” – Demokratska partija socijalista.

Nije, dakle, sve ovo čudno ako se zna njegova podanička politika koju on vodi po diktatu onih koji su pokrali i uništili sve i svašta čega su se dohvatili, posebno u opštinama gdje žive Albanci.

Jedino je čudno da njegova servilnost, uprkos svemu, nema granica ni prema premijeru Crne Gore, a vidimo ni prema premijeru Republike Albanije. Tačnije, prema svima onima koji se ne dopadaju njegovom “strateškom koalicionom partneru”.

Ali, znajući njegov portret koji više liči na kockara nego na političara imamo razumijevanja da je u situaciji kada su odbrojani dani njegovog šefa spreman na sve, odnosno da ide i protiv interesa svoje zajednice i svoga grada i, na kraju, protiv razuma.

Ne treba više nikoga podsjećati da je za vrijeme “DPS patriota” Ulcinj postao najsiromašnija opština, da je sistematski ugašeno i pokradeno sve što valja, da je Ulcinj bio najdiskriminisaniji grad na Balkanu, a Zenka “strateški koalicioni partner”.

I ostao, jedini, do dana današnjeg, što je, ipak, za pohvalu.

Opštinski odbor URA Ulcinj