URA: U Ulcinju prekrojena izborna volja građana, Bajraktari napravio istorijske rezultate i biće ponovo gradonačelnik nakon narednih izbora

,,U Ulcinju je sinoć, poslije ponoći, uz veliki revolt građana i uz sumnjive pravne procedure, prekorojena volja građana čime se DPS, uz svoje tradicionalne satelite vratio na vlast. Mimo jasno iskazane volje građana, nakon dvije godine od demokratske smjene vlasti kada su Ulcinjani odlučili da ih Bajraktari vodi i grad izdigne iz pepela u kome su ga ostavili upravo ovi koji su opet po nalogu podzemlja preuzeli vlast, Ulcinj se vraća u prošlost”, istakli su iz Građanskog pokreta URA.

Kako je ranije bilo dogovoreno, Bajraktari je 3. juna trebao da izvrši rotaciju, ali je još 12. maja dogovorena nova većina, kada je DPS preko svojih pulena došao u poziciju odlučivanja. Na ovaj način, prekršen je prethodni dogovor, a nekome je očigledno zasmetao rezulat koji su URA i Bajraktari ostvarili u kratkom vremenskom periodu, tvrde iz URE.

Iz URE dodaju da su ponosni na rad lokalne samouprave na čelu sa Bajraktarijem, najbolje ikad rezultate ostvarene na polju novih kapitalnih investicija, komunalnog uređenja i finansijskog poslovanja.

,,Nikad nije bilo više novca u opštinskoj kasi, odgovornijeg odnosa prema finansijama grada, broja kapitalnih investicija u gradu, gradnje tolikog broja novih visokorangiranih hotelskih kompleksa u gradu”, naglašavaju iz URE dodajući da su uvjereni da građani cijene iskren, odgovoran i vrijedan rad lokalne samouprave na čelu sa Bajraktarijem i da će na narednim izborima ubjedljivo pokazati podršku prema takvim rezultatima, a kazniti one koji su zbog očiglednih koruptivnih radnji prekrojili izbornu volju građana.