URA: Sve što je Abazović govorio potvrđuje se tačnim, građani da pročitaju SKY prepiske kriminalaca i uvjere se u njihove veze sa Đukanovićem i Bemaksom

,,Sve što je predsjednik Vlade i predsjednik Građanskog pokreta URA dr Dritan Abazović govorio u prethodnih 2 i po godine ispostavlja se tačnim iz dana u dan, navode iz Ure povodom objavljenih prepiski kriminalnih klanova koji govore o finansiranju iz crnih fondova Demokratske partije socijalista i njenog bivšeg predsjednika Mila Đukanovića”, saopštili su danas iz Građanskog pokreta URA.

Da je vrijeme majstorsko rešeto i da će istina kad tad izaći na vidjelo i ovog se puta potvrdilo ispravnim, dodaju iz pokreta URA, pozivajući sve građane da pročitaju objavljene SKY prepiske. ,,Juče smo svjedočili da se po prvi put u SKY prepiskama pominje i “Tigar”, kodno ime suvlasnika kompanije Bemax Ranka Ubovića kao važnog šrafa u mreži organizovanog kriminala. Vrijeme je majstorsko rešeto, a građani imaju pravo da znaju istinu”, naglašavaju iz URE.

URA i Abazović su bez zadrške razotkrili mafiju koja je ovu državu držala zarobljenom 30 godina. Sada je na potezu i nadležno Tužilaštvo koje treba da procesuira jasna krivična djela objelodanjena kroz SKY komunikaciju.

,,Ruka pravde je nezaustavljiva”, zaključuju iz Građanskog pokreta URA.