URA: Strah od “superfinala” pokrenuo lavinu napada na Abazovića, PES otvoreno stao u zaštitu “Granda”

,,Odavno smo najavili da kriminalne strukture pripremanju svog novog “konja za trku”, a ovih dana se ta teza ispostavlja u potpunosti tačnom. Ko je u to mogao da posumnja nakon što je Zoran Lazović javno podržao formiranje Spajićeve vlade? Danas su se u potpunosti razotkili nakon što je i više nego očigledno da se saopštenja Pokreta Evropa sad pripremaju u propagandno-medijskoj kuhinji najjačih kriminalnih strukura u Evropi”, istakli su iz Građanskog pokreta URA u odgovoru na današnje navode Pokreta Evropa sad dodajući da se ta partija više ne sakriva i da je klan ‘Grand’ u potpunosti preuzeo kontrolu nad njima a da im saopštenja liče na medijski tim koji je preuzeo Duško Golubović.

Iz URE navode da Spajić i njegove kolege nastavljaju tamo gdje su gazde stale i da su očito poremećeni zajednički interesi, kriminalne aktivnosti, poput šverca cigareta, ali i “uklanjanje” svih onih koji smetaju u izvršavanju istih.

,,U strahu od ishoda ‘superfinala’, ujedinjeni oko odbrane lika i djela svog krovnog političko-kriminalnog šefa, PES je otvoreno stao u zaštitu klana ‘Grand'”, naglašavaju iz URE.

Iz URE dodaju da je očito da su novu “Grand” koaliciju zaboljeli nedavno objavljeni rezultati od strane organa Vlade Crne Gore, Direkcije za carinski sistem, koji svjedoče o rezultatima rada Abazovića na zaustavljanju višedecenijskog šverca cigareta preko Crne Gore, gdje je naša država od akciza na duvanske proizvode ostvarila rekordan prihod od 100 miliona eura, a šverc gotovo u potpunosti nestao.

Pripremite se za “šemu broj 2”, vjerovatno će vas dobro zaboljeti, zaključili su iz Građanskog pokreta URA.