URA: „Spisak“ još jedna ilustracija kriminalnih “pobjeda” lopovske organizacije DPS

Dakle ta partija protivzakonito raspolaže sa svim podacima građana kojima jedino zakonski može raspolagati Ministarstvo unutrašnjih poslova. Na takav kriminalan način oni su svih 30 godina gradili svoje izborne „pobjede“, koketirajući sa korupcijom, nepotizmom i zloupotrebama.

Da je normalne države danas bi glavni sudionici ove afere, svi odreda visoki funkcioneri DPS-a (Časlav Vešović, Anastazija Miranović, Željko Aprcović, Mirko Vičević…) bili u policiji a onda sprovedeni u tužilaštvo zbog grubog kršenja zakona i Ustava Crne Gore.

Afera je pokazala i da stare metode nijesu iščezle ni dan danas jer kako su te 2016. svi ministri Đukanovićeve vlade bili na raspolaganju u predizbornim aktivnostima i zloupotrebama tako su i danas ministri Markovićeve vlade posljednjih dana uzeli lopate i obilaze Crne Goru. Sa lopatama polažu imaginarne temelje ili one koje su polagali decenijama unazad pred svaki izborni ciklus. Nadamo se da takva jeftina predizborna šarada ovog puta neće pokolebati građane Crne Gore u naumu da lopovskoj kriminalnoj organizaciji jednom zauvijek kažu – doviđenja.