URA: Spajićev cilj da se Crna Gora baci na koljena, vrati mafija i poništi sve ostvareno u prethodnom periodu

Svaki dan nova afera, cilj je jasan – da Crnu Goru bace na koljena, vrate mafiju i ponište sve slobode koje smo osvojili u prethodnom periodu.

Još jednom se obistinjuje tačnim sve što smo najavljivali u prethodnom periodu. Nova vlast ponižava državu, donosi nezakonite odluke u kontinuitetu i svakih 10-15 dana imamo nove afere čiji je glavni akter premijer Spajić i društvo oko njega, od kojih niko nije zvanično u politici.

Sve važne i teške odluke donose kasno u noć, prema predstavnicima medija se ponašaju oholo i nekorektno, što sve dovoljno govori o transparentnosti i krajnjoj namjeri.

I prije smo najavili, a sada se potvrđuje, da će ciljano pumpani populizam od strane onih koji su željeleli da zaustave ruku pravde napraviti nesagledive posljedice po državu Crnu Goru. Opet tvrdimo i ponavljamo da iza situacije u kojoj se trenutno nalazi Crna Gora stoji želja određenih pojedinaca da se Crna Gora baci na koljena, praveći joj dugoročna zaduženja, a sa druge strane kratkoročni profit određenim strukturama protiv kojih smo se borili tokom trajanja prethodne Vlade.