URA: Spajić ukinuo TV prenose sjednica Vlade, šta to krije od građana?

,,Ukidanje TV prenosa sjednica Vlade Crne Gore ogroman je korak unazad kada je u pitanju transparentnost rada izvršne vlasti. Pitamo Spajića šta krije od građana Crne Gore? Da li se od građana Crne Gore želi sakriti namjera o zaduženju u visini milijarde eura i prodaja Elektroprivrede Crne Gore?”, navode u reagovanju iz Građanskog pokreta URA.

Iz pokreta URA dodaju da Spajića odlikuje nedostatak elementarne političke kulture i komunikacije sa javnošću, što je naročito pokazao u procesu pregovora o formiranju vlade kada predstavnike medija nije udostojio nekoliko odgovora na osnovna pitanja, ili pak tokom prethodne večeri kada je postao jedini mandatar u istoriji Crne Gore koji je odbio čitati ekspoze pred poslanicima Skupštine Crne Gore.

,,Već prvog dana pokazuje se razlika u kvalitetu Abazovićeve i Spajićeve vlade. Ovorenost Abazovića za sva pitanja novinara, u bilo kom trenutku, na bilo kom mjestu, jasno govori o čistoj namjeri i odgovornom odnosu prema građanima Crne Gore”, dodaju iz URE.

Zaključuju da od novoizabranog premijera Spajića više ništa ne može iznenaditi nakon obmanjivanja javnosti u vezi afere sa dvojnim državljanstvom i najavama bankrota države.