URA: RTCG propagandistički revitalizovala napad na novinara medijske kuće čiji je glavni urednik ubijen

Jevrić ističe da je odličan ilustrativni primjer tome, emitovanje montiranog video materijala na kojem nema samog akta napada na novinara „Dana“ Vladimira Otaševića.
„Uređivački tim informativnog programa Javnog servisa bi trebao da snosi posljedice i odgovornost i personalno i kolektivno jer su pokušali propagandistički da relativizuju napad na novinara medijske kuće u zemlji u kojoj je glavni urednik tog istog medija ubijen. Drugačije se ne može shvatiti objavljivanje izmontiranog snimka jer nas svako malo aktuelni uređivački tim RTCG-a ubjeđuje da oni nikada neće objavljivati neprovjerene i nepouzdane informacije. Postavlja se logično pitanje, kako su onda objavili iskidani snimak napada na novinara Otaševića“, ističe Jevrić.
Dodaje, da je najmanje što može da RTCG u ovom trenutku uradi jeste da se izvini Vladanu Otaševiću, medijskoj kući „Dan“, nedvosmisleno stane u zaštiti bilo kog novinara u ovoj zemlji i da kao kruna svega odgovorni za ovaj sramotni skandal u RTCG-u moraju odgovarati i snositi posljedice.