URA: PES sprovodi politički revanšizam kako bi što prije uhljebio kadrove bivšeg režima

U Pokretu Evropa sad više i ne kriju namjeru da se unutar državnih preduzeća obračunaju sa svim neistomišljenicima i nastave sa partijskim zapošljavanjem, mahom kadrova koji su u prethodnom vremenu bili personifikacija politike bivšeg režima.

U svemu tome ne samo što su pripremili zakone preko kojih bi što prije sproveli politički revanšizam “paf-paf”, nego vidno nervozni, optužili su predsjednika Crne Gore i Spajićevog zamjenika u Pokretu Evropa sad Jakova Milatovića što ih je osujetio i usporio u tom naumu vraćanjem zakona, koji su po tvrdnjama predsjednika Milatovića u suprotnosti sa Ustavom, ponovo u skupštinsku proceduru. Koliko se Spajiću, Miloviću i družini oko njih žuri da što prije sprovedu politički revanšizam i uhljebe kadrove bivšeg režima, pokazuje i hitno zakazivanje vanredne sjednice Skupštine Crne Gore kako bi ponovo izglasali zakone i sproveli svoj naum i naum njihovih sponzora.

Takođe, već je poznato građankama i građanima Crne Gore, da su Spajić i Milović prevarili građane kada su u pitanju povećanje njihovih plata, puna zaposlenost, povećanje svih penzija, jer od programa Evropa sad 2 nema ni traga u Budžetu za 2024. godinu. Ali to nijesu jedine prevare Pokreta Evropa sad, građanke i građani se sigurno sjećaju njihove predizborne priče o meritokratiji, kako u državnim preduzećima treba da rade najbolji, oni koji donose pozitivne rezultate, a javnost svakodnevno svjedoči kako Pokret Evropa sad želi prije svih da se obračuna sa onima koji su donijeli rekordne rezultate, poput menadžmenta Elektroprivrede Crne Gore, koja će ove godine, prema najavama, ostvariti 80 miliona eura dobiti.