URA organizovala iftar u Rožajama

Večeras je rožajski odbor Građanskog pokreta URA organizovao iftar za svoje članove, simpatizere i prijatelje kome je prisustvovalo preko 700 ljudi.

Predsjednik rožajske URE Husein Ljaić se zahvalio svima na prisustvu i poručio da je Ramazan mjesec posta, dobročinstva, humanosti i plemenitosti i da je naša misija u ovom mjesecu činjenje dobra prema drugima.

Predsjednik URE Dritan Abazović se zahvalio svima što su došli u velikom broju i istakao da mu je čast što i ovog puta, sada već tradicionalno prisustvujem iftaru u Rožajama. “Ideja posta je da budemo bolji ljudi, da se solidarišemo sa svima onima koji su u nevolji i da učinimo sve što je u našoj moći da mijenjamo društvo na bolje”, kazao je Abazović.

“Nikad ne treba da okrećemo leđa dobru i da se odričemo želje da budemo bolji i pravedniji ljudi, spremni da pomognemo svima onima koji su u nevolji. Građanski pokret URA će dodijeliti u to ime jednu skromnu donaciju za djecu Palestine koja i tokom ovog Ramazana stradaju”, poručio je Abazović.

Abazović je na kraju poželio svima sve najbolje u predstojećoj godini, puno zdravlja, sreće i veselja i čestitao predstojeći Bajram.