URA odgovorila PES-u: O vezama Spajića, Brana Mićunovica i ujaka ćemo 30. aprila na premijerskom satu

Nakon što su politički uništeni na premijerskom satu, raskrinkavanjem oko afere “Do Kvon”, ulogom ujaka, ali i raznih prevara iz prethodnog perioda, ne čudi što je u PES-u zavladala opšta panika, istakli su iz URE u reagovanju na saopštenje Pokreta Evropa sad.

Iz URE dodaju da su, shvativši da ima “pop nad popom” i “službe nad službom”, cijeli vikend razmišljali o tome šta bi novo mogli da izmisle kako bi makar malo ublažili utisak poraza sa premijerskog sata. 

“I kako to biva u životu, po onoj narodnoj “ko drugom jamu kopa, sam u nju upada”, tako je PES sam sebi ponovo skočio u stomak”, naglasili su iz URE.

Kad su se već sjetili Brana Mićunovića i navodne koncesije koju je uredno naplatila 43. Vlada, a prethodne to nijesu ni smjele da urade, očekujemo da već u četvrtak na sjednici Vlade Spajić oduzme pomenutu koncesiju, pošto tvrdi da je nezakonita.

“Ako to ne uradi biće jasno da je opet izgovorio neistinu ili da ima neku obavezu prema Mićunoviću”, naglasili su iz URE.

Iz URE dalje tvrde da se raduju novom susretu 30. aprila na premijerskom satu, dodajući da će pred kamerama i cijelom javnošću Crne Gore, biti zanimljivo pričati o vezama Spajića, Mićunovića, ujka i “barske ekipe”. 

“Eto, “tjerali su lisicu, a istjerali su vuka”. Zato dragi građani uzmite kokice, a pojedini PES-ovci malo vode i šećera. Nikad se ne zna kad će zatrebati. Radujemo se novom susretu!”, zaključili su iz URE.