URA Nikšić: Vrijeme je da grad krene putem oporavka, a lokalna vlast u istoriju

Po ugledu na državnu javnu televiziju RTCG, lokalna nikšićka televizija iz dana u dan srlja u propast. ,Konstantno upozoravamo javnost Crne Gore da je krajnje vrijeme da zajedničkim snagama stanemo na kraj ovoj tiraniji koja godinama unazad uništava sve što dotakne. Prvi u nizu koji vjerno sluši medijskoj manipulaciji na javnom servisu svih građana Nikšića je njihov najodaniji vojnik – urednik RTVNK Milutin Stjepović, koji danonoćno obilazi već postavljene mini izborne štabove DPS-a i svoje emisije uređuje po njihovom nahođenju. Njegova enormno velika želja da se dokaže svom gospodaru, šefu OKG-a Milu Đukanoviću, ovih dana izlazi na viđelo kako na INFO Pressu, tako i na portalu pomenute televizije.

Niko iz opozicije u Nikšiću ne može da se predstavi na televiziji, a još manje da kaže ono što misli i želi. Lokalni DPS se istoj hvali potpisima podrške, za koje znamo svi kako su sakupljeni. Ucjenama, malverzacijama, kupovinom i kriminalom, pritiskom u Voliju, HD Lakoviću, prosvjeti, zdravstvu, vojsci i policiji, jer oni samo za to znaju.

Priču o mučnoj pandemiji COVID 19 pretvorili su u hvalospjeve o dobrom radu lokalnog DPS-a. Krivicu za sveopšte loše stanje u drugom najvećem gradu Crne Gore ne snosi samo jedan čovjek: Ne možemo sve svaliti samo na jadnog i mučenog Stijepovića, poltrona vladajuće klike, ima tu i udjela Ivana MitrovićaRadivoja NikčevićaRaja Đurića, sve do kockara Grbovića. Ali, najviše je kriv onaj koji će već u septembru biti istorija našeg grada. Ostaće upamćena i činjenica da je, najgori od najgorih gospodin Veselin Grbović, jedini predsjednik opštine koji nije živio u svom gradu, već o našem trošku putovao do Podgorice i nazad. Nemilosrdno trošenje novca građana Nikšića, osim na službena vozila, ogleda se u enormno visokim reprezentacijama Veselina, u iznosu od preko 20 hiljada eura.

Neće se zaboraviti činjenica da su naši sugrađani iz MZ Župa u 21. vijeku morali da se raduju otvaranju vodovoda. Za njega je 2017. bilo sredstava u iznosu od 700 hiljada eura, ali su naprosto nestala, pa se eto sasvim slučajno sada u izbornoj godini pojavila.

Kao najveću grešku pomenute lokalne vlasti označavaju lošu ekonomsku situaciju: Firme koje ne postoje, poljoprivreda koja se diskriminiše, ekologija koja se iz dana u dan uništava. Turista nemamo, mada navikli smo, nikada ih nijesmo ni imali.

Saopštavaju da je vrijeme da Nikšić konačno pođe u stručne ruke i krene putem opravka i ekonomskog razvoja. ,Grboviću , Mitroviću, Đuriću pa i Vi Stjepoviću, ne ponovili se u rukovođenju našim gradom.