URA: Nastavlja se uigrani ples osovine PES-DPS, pokušaj spašavanja Milovića i stvaranje alibija za formalizaciju saradnje

Svakim danom se potvrđuje zbog čega je Zoran Lazović nestrpljivo priželjkivao formiranje 44. Vlade i odlazak Građanskog pokreta URA u opoziciju. Od izbora pa sve do danas imamo sinhronizovano djelovanje PES-a i DPS-a sa jednim jedinim ciljem da se našteti URI i omogući mafiji da vrati poluge moći u našoj državi.

Čitava Crna Gora je skoro na Odboru za bezbjednost i odbranu Skupštine Crne Gore imala priliku da vidi kako funkcioniše uigrani ples osovine PES-DPS, kada su Milović, Laković i Živković po istoj matrici napadali šefa SPO-a gospodina Šukovića, a samim tim preko njega i glavnog specijalnog tužioca gospodina Novovića, a koji su među najzaslužnijim ljudima za ostvarene rezultate u borbi protiv organizovanog kriminala u prethodnom periodu.

Takođe, građanke i građani svjedoče da je 44. Vlada Milojka Spajića imenovala više kadrova DPS-a, nego što je to učinila 41. Vlada Duška Markovića, a onda kada i vidimo koji sve mediji propagiraju politiku i jedne i druge partije, onda ne treba niko u Crnoj Gori da više ima dilemu da na djelu imamo zajedničko djelovanje PES-a i DPS-a za koje je samo pitanje vremena kada će se formalizovati i u Skupštini Crne Gore.

Iz svega što vidimo u proteklih par mjeseci očigledno je Eraković pobrkao URU i PES, dok je vjerovatno razmišljao o tome kako bi bilo dobro da mu ponovo vlast obezbijedi neki stan po cijeni od 146 eura po kvadratnom metru. Mi ni sada njega ne vidimo kao osobu sa kojom se razgovara na neku ozbiljnu temu, tako da mu ne uzimamo za zlo to što mu se sve pobrkalo.

PES sve češće pravi alibi za formalizaciju saradnje sa DPS-om, nakon što je nakon 100 dana izgubio svaki kredibilitet i razočarao mnoge svoje birače sada traži način da makar vrati obećane “dugove” i omogući da se mafija vrati na velika vrata.

URA je sa zadovoljstvom prihvatila da bude jedina opozicija ovako neozbiljnoj vlasti i nastavićemo zajedno sa svim dobrim ljudima da je raskrinkavamo na svakom koraku.