URA: Kvon potvrdio navode iz pisma, Spajić ima problema sa njim a ne sa nama

,,Povodom saopštenja PES-a i njihovih funkcionera, koji u prepoznatom stilu spinuju i manipulišu sa određenim informacijama obavještavamo javnost da za razliku od gospodina Spajića, ni Abazović ni Adžić nisu nikada u životu sreli niti poslovali sa Do Kvonom”, saopštili su danas iz Građanskog pokreta URA.

,,Nemate problem sa Urom, Abazovićem i Adžićem, nego očigledno sa navodima Do Kvona i vezama Vašeg lidera i bjegunca kojeg zbog prevare potražuju SAD i Južna Koreja. Imajući u vidu saopštenje advokata, jasno je da je gospodin Do Kvon potvrdio ono što je i u pismu naveo, a to je da nije nikada finansirao kampanju PES-a. To je uostalom i premijer Abazović rekao na skorašnjem gostovanju na javnom servisu. U pogledu drugih navoda iz pisma, a to je da su drugi ljudi iz kripto-zajednice na nezakonit način finansirali kampanju Milojka Spajića, neka nadležni organi utvrđuju činjenice”, navode iz URE.

Oni su pozvali SDT da svojim djelovanjem raščisti cijeli slučaj. ,,To je najbolje u interesu svih, pa i države Crne Gore. Do tada, radujemo se trendu političkog djelovanja PESa i gospodina Spajića, koji je napokon shvatio da se na obmanama i lažima ne može bazirati ponuda biračima, pa smo imali priliku da u njegovom sinoćnjem nastupu čujemo i priznanje da dio famoznog, nikad viđenog, programa Evropa Sad 2.0, jeste i gašenje Fonda PIO. Vjerujemo da i građanima polako postaje jasno ko i u kojoj mjeri govori istinu”, zaključuju.