URA: Iza fašističkog sajta ‘izdaja.me’ stoje Bečić i Bogdanović, Spajić i Krivokapić

„Kako poznat rukopis crtanja meta. Mračni centri su i dalje tu, i spremni su na sve zbog fotelja. Samo neka znaju jedno – što god dođe mi smo mu naredni!”, napisao je Miloš Konatar poslanik poslanik URE na svom Fejsbuk profilu.

„Za ovo i sve što može izaći iz ovoga lično smatram odgovornima: Aleksu Bečića i Borisa Bogdanovića, kao i kabinet premijera i lično Zdravka Krivokapića, zajedno sa ministrima Milojko Mickey Spajić i Jakov Milatović.  Svojom retorikom i djelovanjem su uradili sve da nacrtaju mete političkim protivnicima. Pa je li to vrijedno toga? Isto ovo radio je i bivši režim preko sajta UDAR.ME U svakom slučaju – uplašiti nas neće“, naveo je on.

„URA će od Ministarstva unutrašnjih poslova hitno zatražiti odgovor ko stoji iza sajta „izdaja.me“ na kojem se targetiraju poslanici poslaničkih klubova „Crno na bijelo“ i Socijalističke narodne partije“, poručili su iz te partije.

„Gotovo da je jasno iz čije kuhinje izlazi ovaj radikalni, fašistički diskurs i sadržaj u kojem se građani pozivaju na ulice a poslanici targetiraju sa zatamnjenim crno-bijelim fotografijama. Sa adresa onih političkih snaga i pojedinaca koji istim sadržajima danima unazad zasipaju crnogorsku javnost.To je najveći domet politike onih koji odustaju od evropskog puta, civilizovanog i parlamentarnog života, Crne Gore u budućnosti bez balasti prethodnog režima kojemu je isto bilo svojstveno“, zaključuju u saopštenju.