URA i SNP zajedno u Pljevljima: Postavljamo osnove za bolja Pljevlja, vrijeme je da vratimo Pljevljima ono što im pripada

„Predajom liste označavamo kraj  aktuelne vladajuće garniture u Pljevljima. Svjesni smo problema sa kojima se susreće ovaj grad i spremni smo da ih što prije riješimo. Postavićemo temelj za novu bolnicu, kao i ostale projekte za naredni period, čija će realizacija učiniti naš grad boljim“, saopštio je nosilac liste URA-SNP „Temelj za bolja Pljevlja“ dr Saša Grbović.

„Imamo viziju kako da ovaj grad postane ponovo naša sjajna zvijezda na sjeveru Crne Gore u kulturnom, ali svakom drugom smislu. Posjedujemo rješenje kako da Pljevljima pružimo ono što ona daju Crnoj Gori svih ovih godina“, poručila je večeras ministarka ekologije prostoronog planiranja i urbanizma i politička direktorka URE Ana Novaković Đurović.

Novaković Đurović je dodala da URA u Pljevljima ima jasan program koji će omogućiti valorizaciju ekoloških i prirodnih potencijala, da će ova koalicija učiniti sve da privuče investitore u ovom gradu, te da će ga načiniti centrom sjevera Crne Gore. 

„Vrijeme je da se biseri i sredstva Pljevalja sačuvaju, da Pljevlja dobiju ono što im pripada. Ovo je momenat u kom će se stati na kraj crpljenju  sredstava bez povratka iz ove opštine. Vrijeme je da stvorimo bolju budućnost za građane Pljevalja“, saopštio je ministar zdravlja i potpredsjednik SNP-a Dragoslav Šćekić. 

Šćekić je naveo da je zadovoljan rezultatima koji su proizvod koalicije SNP-URA na državnom nivou, kao i da će učiniti sve da se takvi rezultati ostvare i u ovom gradu.

„Ponudićemo građanima Pljevalja otklon od politike DPS-a, ali i otklon od politike nemilosrdnog partijskog zapošljavanja i onih ljudi koji su spremni da sve državne resurse i preduzeća stave u službu svog izbornog rezultata“, kazao je kandidat za odbornika Luka Kovačević. 

Izbornu listu čine:

Saša Grbović

Nidal Idris

Ratko Pejović

Tamara Cmiljanić

Veselin Bošnjak

Rade Ostojić

Radivoje Vojinović

Nataša Bajić

Slavoljub Gvozdenović

Maida Delić

Nikola Đuković

Zoran Šljukić

Milovan Gogić

Olga Danilović

Vasilije Miličić 

Miroslav Gogić

Srđan Smolović

Marko Stevanović

Alem Kadić

Anka Krsmanović

Dijana Jurić

Goran Gospić 

Luka Kovačević

Bojana Brajković 

Velibor Kljajević

Darko Palibrk

Tanja Šljivančanin

Danilo Milikić

Tijana Damjanović

Miloš Ostojić

Goran Popadić

Bojana Despotović

Snežana Preradović 

Miloš Bujišić