URA: Hvala Miloviću što je otvoreno pokazao da je na strani mafije

,,Hvala Miloviću što je otvoreno pokazao da je na strani mafije. Građani Crne Gore ovih dana imaju priliku da vide ko se iskreno bori protiv mafije, ko je na njihovoj strani, ali i ko nema hrabrosti da im se suprotstavi. Za URU je afirmišuće da osobe poput detronizovanog neprofesionalnog advokata Milovića budu na suprotnoj strani, jer su sada mnoge stvari jasnije. Radi se o osobi koja se dugotrajno i aktivno promoviše kao glavni megafon agenata koji štite mafiju i koji mu učestalo pišu saopštenja, a to su prije svega Radovan Rašo Ivanović i Duško Golubović”, saopštili su iz Građanskog pokreta URA.

,,Miloviću, kada se već pozivate na SDT, pozovite ih još jednom da postupe po Vašoj krivičnoj prijavi i istraže u slučaju navodne zamjene lap topa i čuvenog dr Abdula u slučaju Do Kvona, koji su zaboravili skoro svi društveni činionci. Mislimo da ćete tim postupkom pomoći svom predsjedniku Spajiću isto kao što ste današnjim saopštenjem i svrstavanjem na strani mafije pomogli svojoj partiji Evropi Sad. Sjećajući se Milovićevog junaka doktora Abdula, shvatamo da funkcioneru Evrope sad istina nije jača, ali razumijemo njegove obaveze prema pretpostavljenim mu agentima”, navode još iz URE.

Ističu da je URA, dok je Milović u svojoj neslavnoji veoma kratkoj advokatskoj karijeri neetički odavao informacije u postupku suprotnoj strani, pokrenula “ruku pravde” koja je imala najveće zapljene kokaina na Balkanu, najveće zapljene krijumčarenih cigareta u Evropi, desetkovanje Kavačkog i Škaljarskog klana, ali i razotkrivanje “Tigra”, Lazovića i većeg dijela vrhuške kriminalne hobotnice. ,,Razumijemo zašto se žuri Miloviću. Stežu ga obevaze prema nadređenima”, zaključuju.