URA Demokratama: Vaši protesti nam nisu ni na kraj pameti, bavimo se ozbiljnom politikom

Posljednjih dana, a naročito nakon što im je lider ostao bez fotelje, Demokrate besomučno pokušavaju neistinama i torijama zavjere da preplave crnogorsku javnost.

Takva u nizu je i posljednja kojom targetiraju potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića za tobožnju odgovornost za privođenje građanskog aktiviste. Pošto im hrabrosti i direktnosti uvijek fali nijesmo ni mislili da će makar reći da je „građanski aktivista“ u stvari njihov član koji po nalogu Alekse Bečića i Borisa Bogdanovića sa megafonom iz automobila poziva na revolt jer je Aleksi izmakla fotelja.

Očekujemo da Aleksa Bečić i za ovu optužbu ponudi izvinjenje za koji dan a sasvim je jasno da ni Dritan Abazović ni URA ne kontrolišu privođenja i hapšenja bilo kojeg pojedinca.

Brzo su se Demokrate prešaltale na koncept DPS-a pa bi da, ako ikako može, zakoni važe za sve ali ne i za njih.  U tom maniru i poziv na okupljanja koja su pritom po važećim zdravstvenim mjerama zabranjena. Ali ništa neobično od partije Alekse Bečića čiji slogan bi trebao biti – „Fotelje su naša nacija“.

Da relaksiramo Aleksu i Borisa, nijesu nam njihova okupljanja i protesti ni na kraj pameti. Prje svega jer su već i u prethodnim danima na ulici pokazali prirodu tih okupljanja zajedno sa Vesnom Bratić i fašističkim pokličima. URA i njen lider bave se ozbiljnijim državnim poslovima za razliku od Demokrata čija je politika vožnja automobilima i dranje u megafone.

Nema tog Alekse Bečića koji će nas zaustaviti na putu izgradnje građanske i evropske Crne Gore. Žalimo što je on sa tog puta naprasno skrenuo.