URA: Da nije korupcije u tužilaštvu Mugoša bi bio iza rešetaka

Bahatost pomiješana sa inaćenjem i nesposobnošću bivšeg gradonačelnika Podgorice pravosnažnom presudom iz Strazbura još više dobija na snazi a isti bi trebao da odgovara zbog štete nanešene i državi i građanima, kažu oni.
 
„Mugoša, proslavljeni kadar DPS-a po kriminalu, korupciji i bahatosti već odavno je trebao da se nađe iza rešetaka zatvora jer je Podgoricu, Crnu Goru i sve građane oštetio za milione eura, što polako i izlazi na vidjelo“, ističu oni.
 
Ne gaje, kažu iluzije, da će marionetske tužilačke institucije sa kriminalnim likovima na čelu išta uraditi povodom procesuiranja Mugoše, ali obećavaju da će Mugoša i svi funkcioneri DPS-a morati odgovarati zbog svojih kriminalnih radnji.
 
„Pitamo čelnike crnogorskog tužilaštva je li neko od njih dobio na poklon stan od „komšije“, pa sada drhte pred njim a o krivici istog „ni udaljenih sumnji nemaju“. Mi vjerujemo da će dan kad će Mugoša i ostali funkcioneri DPS-a odgovarati pred licem pravde i građanima doći brzo, jer Crnoj Gori je dosta potkradanja, kriminala, korupcije, bahatosti, neznanja i nesposobnosti. Građani će odnijeti pobjedu u svemu ovome“, zaključuju iz  podgoričke URE.