URA Crnogorskoj: Vjerujemo da vam nije cilj da vratite DPS na vlast u Budvi

“Međutim, ukoliko je to njima ili bilo kome drugom legitimno, a jasno je da se može odigrati prema već uspostavljenom mehanizmu prekrajanja političke volje građana, bilo bi korektno da to javno i saopšte”, poručuje Rađenović.

On kaže da se u budvanskoj URI nadaju da je gospodin Čučka ipak koncentrisano pročitao njihovo saopštenje, a koje samo predstavlja poziv na sastanak i dogovor unutar vladajuće koalicije oko svih pitanja koje se tiču potreba građana i funkcionisanja grada, kako se ne bi ponovio kotorski scenario.

“Ono je upućeno ne samo od strane uvažene profesorice Božene Jelušić već i od Opštinskog odbora GP URA Budva. Možda je gospodinu Čučki, dok je čitao saopštenje, koncentraciju poremetio neko od koalicionih partnera, ali smo u svakom slučaju spremni da o svemu razgovaramo na sastanku koalicije. Zato vas pozivamo, kao i ostale koalicione partnere, da sve probleme koji tište grad i građane rješavamo dogovorom i da se ponašamo odgovorno i zrelo prema mandatima koji su nam povjereni”, kaže Rađenović.

Navodi i da ” što se tiče predstavnika GP URA u Budvi, učiniće sve da se ne ponovi kotorski scenario, da se u punom kapacitetu afirmiše ono što je u Budvi do sada ostvareno, a da se spriječe štete koje bi u narednom periodu mogle nastati”.

“I najzad, pozivamo vas, kao i do sada, da polemiku ne vodimo na stranicama medija, već da što prije sjednemo i počnemo i rješavamo nastale probleme”, zaključuje Rađenović.