URA: Boško Laketić novi šef našeg Medijskog tima

Na sinoć održanoj sjednici Glavnog odbora Građanskog pokreta URA za novog šefa Medijskog tima te partije jednoglasno je, na predlog Predsjedništva partije, izabran Boško Laketić.

Laketić je 1993. godine rođen u Mojkovcu, osnovnu i srednju školu je završio u rodnom gradu, a potom istoriju na Filozofskom fakultetu u Nikšiću, na kojem trenutno pohađa i master studije. Član je URE od 2016. godine, a trenutno je i predsjednik mojkovačkog odbora URE i odbornik u Skupštini Opštine Mojkovac.

U svom obraćanju nakon što je izabran za šefa Medijskog tima Laketić je istakao da je URA do sada u mnogim segmentima pomjerala granice političkog marketinga u Crnoj Gori i da se nada da će i on opravdati povjerenje partije i zajedno sa svojim timom tu praksu nastaviti.

,,Od nastanka pokazujemo da smo, kad smo jedinstveni i kad vjerujemo svim srcem u ono što radimo, sposobni za velike stvari i da znamo kako da Crnu Goru uz sve izazove guramo naprijed. Druge partije imaju svoje političke saveznike, svoje klanove, svoje tzv. kontroverzne biznismene, svoje nevladine organizacije, svoje medije, televizije, portale… URA to nema. Zbog toga ona nikad nije bila za one sa mekom kičmom, zato nikad nije bilo ni lako biti dio nje, ali je zato lijepo”, zaključio je Laketić.