Ulcinjska URA: Zenka i DPS sijamski blizanci, zajedničkim snagama uništili Ulcinj

,,Nosilac liste DUA Mehmet Zenka svjestan je da je većinu Ulcinjana blam da ih on predstavlja, pa je jasan njegov panični strah koji ovih dana emituje zbog ponavljanja izbora na jednom biračkom mjestu”, odgovorili su iz Opštinskog odbora URA Ulcinj na sinhronizovana saopštenja Zenkine DUA i DPS Ulcinj. 

URA Ulcinj navodi da je očigledno da iz iste kuhinje dolaze saopštenja plašljive DUA-e i posrnulog DPS-a, one kuhinje koja je crtala diskriminatorsku liniju Morskog dobra, sprovodila sraman proces privatizacije uspješnih ulcinjskih preduzeća, radila sve da ne dođe do povratka imovine na Valdanosu, koja je zajedničkim snagama uništila Ulcinj. 

Iz ulcinjske Ure napominju da su simbol saradnje sijamskih blizanaca DPS-a i Zenke ostali opljačkana i oteta Solana, zarobljeni Valdanos, zatvoreni i propali hoteli i Ulcinj kao najsiromašnija opština na crnogorskom primorju. 

,,Građanima Ulcinja je dosta davanja šansi, prevara, lažnih obećanja, traljavog predizbornog asfaltiranja i kupovine glasova. Ulcinjani žele nove ljude, jasan progresivni program za ozdravljenje svog grada, uspješnu turističku sezonu, nove hotelske brendove, most na Bojanu, oslobođeni Valdanos, povraćenu Solanu – i zato glasaju nas, glasaju Za novi početak”, zaključili su iz URA Ulcinj.