Šućur: Za Grbovića nema lijeka osim strogog karantina

Na primjeru Grbovića može jasno da se zaključi da je sramota ko sve može obavljati funkciju predsjednika opštine u Crnoj Gori.

Vaša burna reakcija u pozorištu, zabilježena i komentarisana u medijima, ostala je nedovoljno razjašnjena, ali kad se uzme u obzir da je predstava bila posvećena nasilju nad ženama, onda postaje jasno i Vaše uvredljivo ponašanje prema glumcima, jer iz Vas prečesto progovara nečista savjest.

Grbović nije dostojan da se obrati predstavnicima najplemenitije profesije, a kamoli da s prezirom govori o njihovom radu.

Ljekari i zdravstveni radnici koji su podržali vjerska prava crnogorskih građana služe na čast ne samo našem gradu, nego i Crnoj Gori. Oni su Vama i Vašim partijskim drugovima pokazali da uprkos ogromnim naporima koje ulažete u zastrašivanje i ucjenjivanje građana, ne možete sve pokoriti svojim fašističkim metodama.

Ne bi trebalo da se bavite Hipokratovom zakletvom, već da nju ostavite ljekarima i iscjeliteljima, a da za to vrijeme pretresete značenje riječi hipokrizija.

U tom izrazu ćete prepoznati svoj iskrivljeni, nečovječni odraz. Kad sljedeći put poželite da govorite o nečijoj časti, prisjetite se svog mladalačkog grijeha, možda će Vas ućutkati glas savjesti.

Da Grbović ima prst obraza, davno bi podnio ostavku na funkciju koje nije dostojan.

Nijeste dostojni ni moralno, ni profesionalno, ni ljudski. Ali takvi kakvi ste, idealni ste za izopačene kriterijume DPS-a, pa se nadamo da ćete se ponovo kandidovati za gradonačelnika, neka Vam ne smeta ni obraz ni zrelost za penziju – boljega za svoje prljave poslove oni neće naći.