Popović Stjepoviću: Dok ste se bavili nama, URA je izradila izborni program sa konkretnim rješenjima i projektima za razvoj Danilovgrada

,,Gospodine Stjepoviću, prije svega, mene lično niko nikad nigdje nije ‘isturio’, kako ste rekli, već sam apsolutno slobodna građanka. Za razliku od Vas, ja ne moram pitati centralu stranke da saopštim i iznesem svoje stavove, niti mi za to treba izuzetna hrabrost, niti zbog toga dobijam kakvu uslugu ili protivuslugu“, odgovorila je nosiocu liste danilovgradskih Demokrata Dušku Stjepoviću članica izvršnog odbora danilovgradske URE i kandidatkinja za odbornicu sa liste Može Danilovgrad, može Crna Gora Dijana Popović.

,,Nije DPS bio sa nama u vladi i rušio sam sebe, tj. svoju vladu i Vi to odlično znate, a znaju i građani. Uzaludan Vam je trud da ih ubijedite u neistine koje stalno plasirate. Znate Vi odlično i da ste Vi iznikli iz neke partije i koliko ste puta izdali prvo tu partiju i glasače te partije koja Vas je izvela na put, a i sada to radite samo u drugačijem paketu. Previše se bavite Građanskim pokretom URA, pa ste u međuvremenu mnogo važnih stvari zaboravili, pa izgleda kao da to nije slučajno, već da postoji pozadina vaših kontinuiranih napada. Zaboravili ste, između ostalog, ko je Vaš izvorni politički protivnik, koji je Vaš izvorni cilj i kako možete da ga ostvarite. Toliko ste rasplinuti malicioznim izjavama na račun moje partije da ste zaboravili da je u toku kampanja za lokalne izbore i u Danilovgradu, a ne međupartijski rat i ko je naš grad doveo u stanje u kojem je sada. Umjesto što rasipate energiju i trošite vrijeme osmišljvajući netačne tvrdnje, samo na račun GP URA, promovišite svoj izborni program. Upoznajte građane sa njim. Vodite čistu  kampanju. Od Vas se  mogu samo čuti teatralne slogani, bez jasne vizije za rješenje problema u našem gradu. Vaša priča je pase, i postala je dosadna građanima. Red je da Vam to neko kaže. Ne nudite nikakva konkretna rješenja problema oko kojih biste napravili konsenzus na korist građana našeg Danilovgrada i Crne Gore“, navela je Popović.

Ona je još poručila da izborni program danilovgradske URE nudi građanima konkretna rješenja i idejne projekte od značaja za Danilovgrad. ,,Uvaženi gospodine Stjepoviću, dok ste se Vi bavili nama, mi smo radili na izbornom programu u kojem nudimo građanima konkretna rješenja i idejne projekte za razvoj Danilovgrada. Građani to znaju i zato podrška mojoj partiji raste iz časa u čas. Zaslužite je i Vi, ali politički korektno u poštenoj političkoj utakmici. Građani prate i Vas i Vašu negativnu kampanju u kojoj se bavite isključivo nama. Razmislite da li vaši glasači očekuju to od Vas. Građani će, naravno, na izborima ocijeniti i Vas i nas. O drugim stvarima komunikacija sa Vama je besmislena. Ne zavređujete pažnju“, zaključila je Popović.