Popović odgovorila Stjepoviću: Politika URE je čista politika, oborili ste vladu sa DPS-om i dogovorili novu za koju niste imali hrabrosti da je sastavite

Politika Ure je čista politika po onome za sta se URA zalaže, a pogotovo po rezultatima u koje URA ugradjuje sebe i to građani vide. Za razliku od toga, politika Demokrata je sve samo ne čista politika.

Oborili ste vladu sa DPS-om bez hrabrosti da sastavite novu sa DPS-om, a predhodno ste je dogovorili. Niti o jednom velikom problemu u Crnoj Gori nijeste se izjasnili niti pokazali voju koju svaka partija koja ima ambicije da vodi državu mora imati.

Vjerovatno ni vi ne znate što hoćete niti imate kapaciteta da kreirate nešto ozbiljno.

To nas veoma brine jer se od vas očekivalo mnogo više. Nije dovoljno spletkariti u politici kao niti u životu. Zato je bolje da se obratite vašim biračima i pokušate da im ispočetka objasnite šta je suština vaše politike, kao i da obrazložite kako ćete najzad da pomognete Crnoj Gori. I manite se Građanskog pokreta URA, ona nije kriva za vašu političku trapavost!

Dijana Popović, članica izvršnog odbora Ure Danilovgrad i kandidatkinja za odbornika sa liste ”Može Danilovgrad, može Crna Gora”