Podnijete krivične prijave SDT-u protiv zaposlenih MJU

Vukotić – Jelušić je prije dva dana podnijela krivičnu prijavu i protiv direktora Službenog lista Momčila Vujoševića, zbog toga što je pomogao kršenje zakona u Opštini Budva i objavio nepečatirane, nepotpisane i nezakonite odluke o smjeni predsjednika Opštine i predsjednika SO Budva.

Specijalnom tužilaštvu predali smo prijavu zbog grubog kršenja najmanje šest zakonskih propisa, prilikom vršenja službene dužnosti prijavljenih lica. Nećemo dozvoliti da se korupcijom i političkim odlukama krše Ustav i zakoni Crne Gore, kao i da se pod ko zna čijim pritiskom donose i sprovode akta koja ne odgovaraju pozitivnom pravu.

Podsjećamo da se u Budvi brani dostojanstvo Crne Gore, kao i profesionalizam lokalnih organa, te da bilo kakva nakaradna i kriminalna radnja, podstaknuta korupcijom i predstavljena kroz lice privatne države, neće lako proći.

Spremni smo da profesionalno, odgovorno i u duhu zakona branimo svoja prava, kao i legitimno iskazanu volju građana Budve. URA je na strani pravde i građanske Crne Gore, a nasuprot policijske demokratije, pendreka, suzavaca, pancira i kriminalaca, odnosno svega onoga što personifikuje vlast DPS-a, a šta je u suprotnosti sa evoropskim vrijednostima i načelima.