Pavićević odgovorio DPS-u: “Ćeraj to nazad” je simbol DPS politike

 
,,Bilo bi neočekivano i nadasve čudno da je iza bilo koje objave Demokratske partije socijalista (DPS), stala ličnost, jer smo odavno navikli na skrivanje članova ove partije iza imena OKG-a zvanog OO DPS Nikšić”, saopštio je Mirko Pavićević, član nikšićkog odbora Građanskog pokreta URA, povodom reagovanja DPS-a na performans kojem je bivši predsjednik Opštine Nikšić Veselin Grbović dodijelio ime – “Ćeraj to nazad”.
 
To će, kako je kazao Pavićević, ostati upamćeno kao simbol politike koju je DPS vodio prethodnih trideset godina. ,,Kao građanin, osjećam se poniženo, kada samo pogledam količinu bahatosti Veselina Grbovića koji je pokrivao funkciju predsjednika opštine, pa i sada demonstrira silu i politiku”, rekao je još Pavićević. 

On je istakao da DPS-u mora postaviti javno nekoliko pitanja. ,,Šta gospodin Grbović radi u prostorijama lokalne samouprave? Da li je došao da prenese naređenja koordinatora ili pak da pomogne Simoviću da se spakuje za spušku ćeliju? Neozbiljna je politika koju baštinite. Sramotno je što ste godinama unazad krali i lagali, bahatili se i Nikšić doveli do dna, dajući mu, pritom, epitet slijepog crijeva države”.


Pavićević se osvrnuo i na lokalne izbore koji se u Nikšiću očekuju u martu iduće godine. ,,Vidimo se DPS-ovci u martu, ako vam do tada iko ostane u partiji. Poštovani sugrađani, na kraju, srećan sam što znam da ste vi ti koji će i Simoviću, a i Grboviću suditi, a nama pomoći da zajedno stvaramo grad i život po mjeri čovjeka”, zaključio je Pavićević.