Novaković-Đurović Pižurici: Sad podržavate Novovića i Šukovića, jer su vam propali pokušaji njihove diskreditacije

,,Miloš Pižurica i Pokret Evropa sad danas navodno podržavaju rad Šukovića i Novovića, jer im napadi i pokušaj diskreditacije nijesu uspjeli”, navela je poslanica i politička direktorka Građanskog pokreta URA Ana Novaković-Đurović na svom Fejsbuk nalogu u reagovanju na navode poslanika Pokreta Evropa sad Miloša Pižurice. Ona je objavila video snimak na kojem pomenuti poslanik napada načelnika Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) Predraga Šukovića i podsjetila ga na stavove iznijete tokom Odbora za bezbjednost.

Novaković-Đurović je kazala da su o aktivnostima 43. Vlade u borbi protiv kriminala i korupcije stav iznijeli i EUROPOL i Evropska komisija, a da su Abazović i Adžić povratili povjerenje EUROPOL-a i da se zahvaljujući toj saradnji danas, između ostalog, dostavljaju SKY prepiske.

,,O našim vezama sa Bemaksom najbolje govori činjenica da je 43. vlada oborena na inicijativu Bemaksa. Uz to, Bemaks vodi postupak protiv Dritana Abazovića koji ih je direktno optužio za učešće u švercu cigareta. Stoga su ocjene poslanika Pižurice i njegovih kolega irelevantne, smiješne i prokazane”, navela je Novaković-Đurović.

,,Čekamo da oduzmete koncesiju Mićunoviću i pokažete da nijeste kukavice,
dan deseti”, zaključila je ona.