Nikšićka URA: Vlada Abazovića postigla istorijske rezultate; Anđela Mijanović i Nikola Batrićević novi članovi GO URE

Na sinoć održanom sastanku opštinskog odbora(OO) nikšićke URE kojem su prisustvovali predsjednik partije Dritan Abazović i potpredsjednici Filip Adzić i Milena Vuković iskazano je zadovoljstvo zbog rezultata koje je URA ostvarila u prethodnom periodu igrajući dominantnu ulogu u 43. Vladi Crne Gore. “Beskompromisna borba protiv organizovanog kriminala i korupcije koja je dala istorijske rezulatate, smanjene podjele i tenzije u društvu, značajno uvećanje državnog kapitala kojeg je prethodni režim rasprodavao nemilice svojim kumovima i prijateljima, istorijski rezultati državnih preduzeća, drastično smanjenje javnog duga koji je sada na granici mastrihtskog kriterijuma od 60% BDP-a samo su neki od rezultata na koje možemo biti ponosni”, poručili su iz nikšićkog odbora Građanskog pokreta URA.

Oni su istakli, da je zajednički zaključak sa sinoć održanog sastanka, da URA čistog obraza i sa mnogo razloga za zadovoljstvo zbog ostvarenih rezultata prelazi u opozicione klupe, čime se pokretu otvara jedna nova i dobra perspektiva.

Na sastanku predsjednik Dritan Abazović se zahvalio članovima OO na dosadašnjoj saradnji i iskazanoj podršci uvjeren da za URU dolaze još bolji dani. On je najavio i nove reforme u partiji koje će doprinijeti da URA na što bolji način odgovori izazovima koji slijede.

Na sastanku je OO izglasao Anđelu Mijanović i Nikolu Batrićevića za nove članove Glavnog odbora URE, te će njih dvoje sada uz Dušana Golovića, Bojanu Obradović, Gorana Šućura, Rajku Glušicu i Peđu Nikolića predstavljati nikšićku URU u najznačajnijem organu partije.