Nikšićka URA uručila poklon Simoviću: Monopol, domine i šah za nezaslužene penzionerske dane

Poklon je sadržao različite društvene igre, koje su, kako su kazali, namijenili Simoviću za nezaslužene penzionerske dane i političku penziju koja ga, kako su istakli, očekuje nakon martovskih izbora u tom gradu.

,,Po uzoru na to što je predsjednik Opštine Nikšić Milutin Simović odlučio da se, tik pred izbore u martu, igra Deda Mraza, mi smo odlučili da ni on ne ostane bez svog novogodišnjeg poklona. Tako smo za njega pripremili svu opremu za bezbrižan boravak u staračkom domu, u penziji, koja ga sigurno očekuje nakon martovskih izbora“, kazao je ovom prilikom član odbora u Nikšiću Mirko Pavićević.

Prema njegovim riječima, lijepo je i zabavno bilo gledati kako se Simović naprasno sjetio Nikšića, koga je, dok je bitisao na važnim državnim funkcijama u Podgorici prethodnih godina, glatko zaboravio. ,,Sada se, jer je zatrebalo, ponovo sjetio Nikšićana i Nikšićanki, grada pod Trebjesom i njegove djece. No, srećom, Nikšić pamti duže od Simovića. I ne zaboravlja“, rekao je Pavićević.

Kad su predstavnici nikšićke URE krenuli da uruče poklon Milutinu Simoviću, ispred zgrade ih je sačekao bivši predsjednik opštine Veselin Grbović, koji se obratio članu obezbjeđenja opštine sa riječima – “Ćeraj to!“.

Pavićević je na kraju poručio da će URA, nakon izbora u martu, biti dio nove vlasti u Nikšiću u kojoj će se pitati struka, a ne partijska podobnost, a da će DPS biti poslat u političku istoriju.