Nikšićka URA Martinoviću: Ne rade euri svuda kako ste navikli, posebno ne kod poštenih i časnih građana Javljena

„Okarakterisati ljude nečasnim i potkupljivim samo zbog toga jer nijesu dali glas DPS-u i njihovoj poraženoj i promašenoj politici koja je spržila njihovo mjesto ali i cijeli grad i državu vjerovatno govori o gospodinu Martinoviću i njegovim pređašnjim iskustvima. To što je građane Javljena gospodin Martinović okarakterisao na ovaj način najbolje govori o tome kako sam promišlja o političkim mehanizmima za dobijanje izbora“, kazali su oni.

Ističu da su građani „Javljena“, koji su prethodnog navrata glasali druge opozicione partije ovog puta iskreno i časno na ponovljenim izborima glasali opciju koja je antiteza svega onoga što DPS politika oličava, a koja je mogla da uzme još jedan mandat na račun te propale i promašene politike.

„Nema ničega čudnoga u tome gospodine Martinoviću što je građanima Javljena preko glave politike koju oličava DPS a koja im je sve ove godine obezbjeđivala život čovjeka iz prethodnog vijeka. Nema ništa čudno o tome što velika većina tih građana želi da takva politika bude što manje zastupljena u lokalnom parlamentu jer je kriminalna, rasipnička, nepotistička… Ne rade gospodine Martinoviću u svakoj političkoj partiji euri kako ste vjerovatno i sami navikli i posebno ne rade euri kod poštenih i razumnih građana Javljena“, zaključuju oni.