Nikšićka URA dala punu podršku rukovodstvu stranke u procesu formiranja evropske vlade

Nikšićka URA jednoglasno daje punu podršku rukovodstvu stranke u procesu formiranja evropske vlade koja bi državu riješila političke krize i poteškoća u funkcionisanju vlasti, konstatovano je na sinoćnjoj sjednici nikšićkog odbora URA.

Bavljenje politikom znači preuzimanje i odgovornosti a ne guranje problema pod tepih. Crna Gora što prije mora da ubrza i maksimalno ojača put ka EU a to u ovim okolnostima nije bilo moguće zbog toga što Vlada nije imala većinsku podršku parlamenta za reformske procese.

Nikšićka URA ohrabruje rukovodstvo stranke da se program socio-ekonomskih reformi nastavi i osnaži, da se politička situacija stabilizuje i privuku novi investitori. Podrška stiže i za namjeru da se crnogorsko društvo oslobodi tenzija i jake polarizacije kako bi se postigla veća homogenizacija oko pitanja koje su krucijalni nacionalni interesi – evropska, građanska i ekološka Crna Gora.

Na sjednici odbora prisustvovao je predsjednik stranke dr Dritan Abazović i potpredsjednici Filip Adžić i Goran Đurović.