Može Bar: Naš grad više ne smije biti pod patronatom Brana Gvozdenovića i DPS-a, vrijeme je da Bar uzme stvar u svoje ruke

„Bar je do sada, voljom vlasti DPS-a i vječitog kordinatora Brana Gvozdenovića, tretiran više kao mjesna zajednica Podgorice nego kao grad koji odlučuje o svom razvoju. Moramo stati na kraj servilnom i neaktivnom postupanju naše Opštine kojom je na taj način rukovodio DPS“, saopštili iz koalicije „Može Bar, može Crna Gora“ koju čine Građanski pokret URA, CIVIS i Albanska alternativa.

Oni ističu da su potencijali Bara ostali neiskorišteni u proteklih deset godina, te da nije urađen niti jedan infrastrukturni projekat u ovom gradu.

„Ostros i dalje nema vode, Mrkojevići i dalje nemaju put, Virpazar nema parking, Šušanj i Sutomore se i dalje dave u zakrčenjima saobraćaja, a svi mladi u Baru i dalje maštaju o bazenu“, kazali su oni.

Dodaju i da je vrijeme vrijeme da se takav pristup promjeni, stoga apeluju na Barane da izađu na izbore i daju podršku listi koju predvodi ministar ekonomije i turzma Goran Đurović.