Može Bar: Debakl DPS liste ne mogu spriječiti ni Đukanović ni Raičević

“Imajući u vidu da je predsjednik opštine Bar Dušan Raičević organizovao sastanak predsjednika Đukanovića sa privrednicima nameću se sljedeća pitanja na koja tražimo odgovor. Po kojem kriterijumu je odabrao privrednike koje će zvati? Zašto je pozvane privrednike doveo u neprijatnu situaciju da slušaju političku priču Đukanovića umjesto priče o ekonomiji kao što im je bilo rečeno u pozivu?” navode sa liste “Može Bar, može Crna Gora”

Kako su kazali očigledno je da se opet dešava zloupotreba položaja dva odlazeća predsjednika Raičevića i Đukanovića koji koriste svoju poziciju da se selektivno odnose prema privrednicima u pokušaju da ih dijele kao što su radili zadnjih 30 godina. 

“Naravno kao što su i navikli dva bivša predsjednika su pokušala i da zastraše prisutne privrednike od promjena 23 oktobra. Na njihovu žalost naišli su na podsmjeh većine prisutnih privrednika, koji za razliku od Đukanovića i Raičevića, ne žele da žive u 90 tim godinama”, ističu oni. 

“Debakl liste DPS, čiji je stvarni predvodnik Brano Gvozdenović ne mogu da spriječe ni Raičević ni Đukanović sa svojom olinjalom retorikom. Bar neće da se dijeli, privrednici Bara neće da se dijele i to je poruka svima koji imaju takve namjere” dodaju oni.

Kazali su da će se URA truditi da barski privrednici više nikada ne budu razvrstavani po partijskoj pripadnosti te da će učiniti sve da svima bude pružena jednaka šansa. 

“Sigurni smo da barski privrednici nikada nisu bili jedinstveniji u podršci građanskom pokretu URA i nosiocu liste Goranu Đuroviću koji je garant da će privrednici grada Bara biti podržani od strane opštine Bar u njegovom mandatu na čelu predsjednika opštine Bar”, zaključuju sa liste “Može Bar, može Crna Gora”.