Momo je odbranio Brana, sad bi i cijelu DPS bolumentu

,,Poslanik Demokrata Momo Koprivica u želji da opravda agendu svoje partije sa kojom je srušio 43. Vladu CG, a koju je prije nekoliko dana u jednom saopštenju najbolje pojasnio generalni sekretar DPS-a Aleksandar Bogdanović, sada glupostima na sva zvona građane i birače svoje partije pokušava da ubijedi u suprotno”, saopštili su iz Građanskog pokreta URA.

Kako su kazali, za to mu je poslužilo hapšenje Verice Maraš i rezultati SDT-a za čiju reformu je najzaslužnija politička hrabrost, volja, istrajnost i beskompromisnost upravo URE. ,,Dok su Bečić i Momo čuvali Katnića na šta im je ovaj svesrdno zahvaljivao, URA je mjesecima istrajavala da se u tom segmentu promjene dese. I desile su se na dobro Crne Gore. I naravno da neće tako izgrađene institucije olako pasti pa čak i ako URA ne bude na vlasti, jer to neće dozvoliti građani. Neće dozvoliti da Bečić i Momo u agendi sa DPS-om ponište sve ono što je 43. Vlada stvarala i učinila, a što je otvoreno priznao Aleksandar Bogdanović i novi Momov koalicioni partner Peđa Bošković sa kojim Momo ima zaista dirljive konsultacije u skupštinskoj sali”, navode iz URE.

Smiješno zvuče, ističu, i Momove opaske po kojima URA grčevito brani fotelje nakon pada Vlade. ,,Podsjetimo da su upravo Bečić, Bogdanović i Momo nakon odlaska u opoziciju mjesecima šetali sa maskotama iz crtanih filmova crnogorskim ulicama i jadikovali nad sopstvenom političkom katastrofom, jer su otišli u opoziciju. Sve dok na tim protestima nijesu ostali sami sa maskotama. Ko dostojanstveno podnosi odlazak u opoziciju neka procijene građani. Ono što je Momo poručio u sloganu za nikšićke izbore evo se ispostavilo tačnim. Odbranio je Brana a sad bi i cijelu DPS bolumentu, ne bi li poništio dobre stvari za Crnu Goru. Demokrate, zato, treba da promijene svoj slogan u ‘Bemax je naša nacija'”, zaključuju.