Mijanovićeva Cikotićevoj: Debeo obraz vam ne smeta da nacionalizmom zamagljujete kriminal i korupciju

,,Toboš ljevičarska partija, SDP kao jedan od zastupnika desničarskog diskursa u Crnoj Gori, nacionalizmom, širenjem mržnje i podizanjem tenzija pokušava da spasi partiju od sigurnog propadanja. Tamo ih, pak, nije doveo pokret URA, nego funckioneri koji su iz ,,svečane lože” posmatrali kako se otima Crna Gora od njenih građana”, navodi Mijanović.
Mijanović poručuje da cenzus  SDP-u bježi sa horizonta u Nikšiću, jer su, smatra ona, građani u potpunosti demaskirali  SDP-ovu ulogu satelita Demokratske partije socijalista.
,,Zato im danas i hapse pripadnike njihove stranke zajedno s DPS-ovcima jer su zajedno pokrali i ojadili državu u koju se lažno i licemjerno kunu. A ako bismo rekapitulirali posljednje dvije godine, uvidjeli bismo da je SDP svojim prisustvom na protestima ,,Odupri se” ustvari želio da mijenja Crnu Goru, ali da umjesto Mila bude Milo, a umjesto Ivana, Raško”, navodi Mijanović.
Za kraj, Mijanović kaže da najmanju moralnu dimenziju na cijelom političkom nebu ima upravo SDP ali da im “debeli obraz ne smeta da svakodnevno nacionalističkim diskursom pokušaju da zamagle kriminal i korupciju u kojima su i sami učestvovali”.