Medigović: Jedino što je Janović do sada uradio za Crnu Goru jeste što je snahu postavio za predsjednicu UO Morskog dobra

“Jedino što je poslanik Pokreta Evropa sad Tonći Janović do sada uradio za Crnu Goru jeste što je snahu, Zvezdanu Janović, postavio za predsjednicu UO JP Morsko dobro”, istakao je funkcioner Građanskog pokreta URA Miloš Medigović u odgovoru na navode poslanika Pokreta Evropa sad Tonćija Janovića.

Medigović je poručio da je Janović posljednja osoba koja može komentarisati bilo čiji rad, imajući u vidu da je tokom svog polugodišnjeg rada u Skupštini Crne Gore nije skrenuo pažnju ni sa jednom svojom diskusijom, konstruktivnim predlogom ili amandmanom, već isključivo imenovanjem člana uže porodice.

,,Spajićev Pokret Evropa sad obećavao je prije izbora građanima “med i mlijeko”, a nakon izbora građani i društvo dobili su nadogradnju partitokratije u klasičnu familiokratiju”, dodaje Medigović.

Medigović je zaključio da je svim građanima jasno da poslanik PES-a Tonći Janović ima jasan lični i partijski zadatak da zastupa interese određenih grupacija koje su tokom 43. Vlade bili na udaru zakona i vladavine prava zbog čega mu se i ne dopadaju beskompromisna borba protiv kriminala i korupcije Abazovićeve Vlade, povratak u državno vlasništvo trajektne linije i ustupanje Pina na korišćenje Opšini Tivat.