Laketić: URA će nakon što postane dio vlasti u Mojkovcu formirati Kancelariju za građane

,,Opština nije samo zgrada sa bezbroj lavirinata kad treba izvaditi običan dokument, opština treba da bude otvorena i transparentna institucija za sve građane. Opština ne postoji da bi u njenim prostorijama neko ispijao kafe i u njenim foteljama se baškario, već da bi u interesu svih građana predano… radio”, saopštio je danas kandidat za odbornika mojkovačke URE na predstojećim izborima Boško Laketić.

Kako je još istakao, opština ne postoji da bi neko u njoj imao vlast, već da bi bila servis svih građana, mjesto za rešavanja svih pravnih, infrastrukturnih, životnih, poslovnih problema zajednice.

,,Mi ćemo dolaskom na vlast, formirati posebnu Kancelariju za građane, koja neće biti samo soba u zgradi opštine, već mjesto gdje će građani dobijati sve potrebne informacije i mjesto sa kojeg će se kretati u realizaciju njihovih problema”, navodi Laketić.

Napominje da su u fokusu njihove politike svi građani Mojkovca. ,,Naša je želja da spriječimo odlazak mladih iz Mojkovca i u tom smislu, za svaki sklopljeni brak ćemo pomoći bračni par sa 1000 eura, dok ćemo svako novorođeno dijete pomoći sa 500 eura. Za lokalnu upravu koja će raditi u interesu svih građana Mojkovca”, zaključuje on.