Konjević portparol mafije, otkrio kako se fabrikovala afera

Analiza ili bolje reći smijurija koju je na svojim mrežama objavio portparol mafije Raško Konjević, a koju je pisao sa bivšim direktorom ANB-a Savom Kenterom, Dragom Spičanovićem a koju su pečatirali njihove mecene Lazović i Ubović, tačna je koliko i sve šta su do sada tvrdili iz švercerskih krugova. Ipak time neka se bave nadležni organi koji konačno rade svoj posao, za razliku od perioda kada su Konjević i ostali puleni organizovanog kriminala i korupcije kreirali državne institucije.

Valjalo bi da donedavni koordinator služba bezbjednosti Raško Konjević odgovori i zašto svoje smijurije (koje sada želi predstaviti ozbiljnim) nije objavio ranije već sada. Stoga je vrlo jasno da Raško kao istureno političko krilo mafije sada piše diktat svojih prijatelja i sponzora.

Jasna je intencija kojom se želi kriminalizovati ono što rade predstavnici URE na najvišim državnim funkcijama kako je to već viđeno i u nekim drugim prilikama. Nažalost, loša vijest za njih je da to neće nipošto skrenuti pravac URE a koji je bio i ostao beskrupulozna borba protiv kriminala i korupcije i zakon koji treba da je jednak za sve.

Neka Konjević, Kentera i Spičanović štede tonere jer će se možda ispostaviti da su i njih zloupotijebili o novcu svih poreskih obaveznika. Pravda uvije nađe svoj put.