Koalicija “Može Podgorica- Ovo je naš grad!” održala predizborni skup u Zagoriču

Koalicija “Može Podgorica- Ovo je naš grad!” održala je predizborni skup u Zagoriču.

Kandidat za gradonačelnika Luka Rakčević je istakao da planiraju da nastaviće šetalište uz Moraču: od Junion bridža do Duklje. 
„Našu ideju o izgradnji šetališta uz rijeku Moraču, koju smo prvi prezentovali 2018. godine, a čiju I fazu je realizovala odlazeća gradska uprava, završićemo u najskorijem mogućem roku. Novo šetalište prostiraće se od: mosta Junion Bridž do Sastavaka; od Sastavaka uzvodno rijekom Ribnicom do Karvera; od Sastavaka do Kasarne Morača; i od Kasarne Morača do Duklje. Time bi dobili preko 4 kilometra šetalita uz naše rijeke, čime bi povezali Staru i Novu varoš, ali i obogatili turističku ponudu grada, ali i dodali novi sadržaj Zagoriču.“

Podsjetio je da u 21. vijeku lokalna uprava govori o dovođenju vode naseljima, izgradnji kanalizacione infrastrukture, umjesto da govorimo o naprednim servisima koji su potrebni našem gradu. Pozvao je građanke i građane da izađu na izbore 23. oktobra i da DPS pošalju u opoziciju, kako bi dobili šansu da im pokažemo kako se voli i čuva Podgorica.

Prisutnima se obratili i kandidati za odbornike Iva Vučinić, Maja Vučelić i Goran Laković.