Janković Turčinoviću: Uzalud pišete, ustaljene rute šverca droge i cigara nećete povratiti

,,Prevara je gospodine Turčinoviću da ste ikada iz DPS-a istinski htjeli evropski put jer da je tako odavno bi bili punopravna članica i to pitanje ne bi čekalo premijera Abazovića no zahvaljujući vašoj kriminalnoj politici godinama stojimo u mjestu”, poručio je Slavko Šole Janković u odgovoru na reagovanje Nikole Turčinovića, potpredsjednika cetinjskog DPS-a.

On kaže da se Turčinovićev DPS ne zalaže za nacionalne interese jer su upravo oni, kaže Janković, upisali sve nepokretnosti na Mitropoliju i ostale eparhije i to prije nego je gospodin Abazovic počeo da se bavi politikom. 

,,Svoj kukavičluk da 30 godina Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi ne dodijelite status koji joj istinsku pripada pokušavate nevješto zamaskirati uličarskim vokabularom koji koliko god da je prljav ne može sakriti da ste upravo vi bili najveći saradnici i ktitori SPC-a u Crnoj Gori”, poručuje Janković.

,,Vaša borba gospodine Turčinoviću je za nastavak šverca cigara, za prestanak zapljena tona kokaina, za nastavak krvavih obračuna po ulicama Crne Gore i na popunjavanje mjesta po dubini. Vi ste nažalost kao kvalitetan kadar na začelju partijske liste, ali sam siguran da nijeste izabrali dobar model za napredovanje”, zaključuje Janković.