Janković odgovorio Turčinoviću: Ne trošimo vrijeme na riječi irelevantnih političkih subjekata

,,URA ne troši vrijeme na riječi irelevantnih političkih subjekata, već smo isključivo usmjereni na evropski put Crne Gore i poboljšanje uslova života svih njenih građana”, odgovorio je predsjednik cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA Slavko Šole Janković potpredsjedniku cetinjskog DPS-a Nikoli Turčinoviću. 

,,Borba protiv kriminala i korupcije, zelena agenda, neophodne sveobuhvatne reforme i afirmacija poštovanje Ustava i zakona države Crne Gore u fokusu su rada naše političke organizacije”, kazao je Janković. 

,,Žao mi je Vas lično što ste kao mlad i vaspitan čovjek prihvatili da budete dio prljavštine Vaše partije i ostanete zarobljeni u kandžama prošlosti, mržnje, nacionalizma i populizma DPS-a, koja ima za posljedicu učestalo širenje dezinformacija, spinova, crtanje meta sugrađanima i sličnih stvari koje pripadaju vremenu za nama. Osim toga pristali ste da služite politici koja je klanovski podijelila Crnu Goru i u smrt poslala brojne naše sugrađane, kao i mladost iz drugih gradova. Svojim vapajem pokušavate da zamaskirate poharu koja je napravljena u Prijestonici i 38 miliona eura koje ste kao teret ostavili našoj đeci. Patetikom nećete zavarati sugrađane koji znaju da ste im unuštili svako preduzeće i po svijetu rastjerali familije u potrazi za dostojanstvenim životom. Prema tome, ovakvom narativu jednostavno ne želimo davati na značaju”, naveo je još predsjednik cetinjske URE.