Janković: Milović i njegovi nalogodavaci džabe kreče, dokazi su na sigurnom!

Nakon što smo imali reakciju  zvaničnog advokata Bemaxa, Zorana Piperovića, kao i njima bliskih medija, juče se sa sličnom reakcijom javio i nezvanični advokat Bemaxa, Andrej Milović. Mladi pulen Duška Golubovića nastavlja da igra ulogu “korisnog idiota” za kriminalne ogranizacije koje su decenijama djelovale kroz državni sektor bezbjednosti i kojima je upravo Milović novi adut za povratak na pozicije koje su nekad držali.

Nervoza i nezadovoljstvo zbog racija u nezvaničnom bastionu Bemaxa, jasan je pokazatelj da ove kriminalne strukture postaju svjesne da više nijesu nedodirljivi, zbog čega se velike nade ulažu u Andreja Milovića i njemu slične. Ono što ostaje pitanje jeste da li se samo ulažu nade ili možda nešto više. Za građane će biti zanimljivo da čitaju novi izvještaj o imovini gospodina Milovića, a posebno u dijelu voznog parka ovog visokog funkcionera PES-a i akvizicije skupocjenih vozila u poslednjih godinu dana, u periodu dok je bio nezaposleno lice.

Do tada, puna podrška za njegova reagovanja i saopštenja u odbranu svojih klijenata, uz jasnu poruku za njegove nalogodavce – džaba krečite, dokazi su na sigurnom.

Slavko Šole Janković

Član Predsjedništva URA