“HRABRO se broji”: Rovčanin i Konatar na čelu Centralnog izbornog štaba anti-mafija koalicije

“HRABRO se broji !” koalicija okupljena oko Demokratske Crne Gore i Građanskog pokreta URA, formirala je Centralni izborni štab u susret predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima. Na čelu izbornog štaba nalaze se Nikola Rovčanin ispred Demokratske Crne Gore i Miloš Konatar ispred URE. Izborni štab broji 26 članova, podjeljenih u 13 oblasti za koje su zaduženi pojedini koordinatori na paritetnoj osnovi iz oba politička subjekta. Struktura centralnog izbornog štaba prenesena je dalje na lokalne izborne štabove koji su oformljeni u svim opštinama. Na ovaj način, Demokrate i URA pokazuju nešto što svi u Crnoj Gori znaju – da predstavljaju političke organizacije sa jakom partijskom infrastrukturom, koja je u svakom trenutku spremna da odgovori na najizazovnije zadatke, a jedan od takvih je upravo tronedjeljna kampanja koja je pred nama.

Ako se po jutru dan poznaje, pobjeda anti-mafija koalicije, koja će značiti odlučujuću borbu za vrijednosti na kojima je sazdano crnogorsko društvo i moderna Evropa, a protiv kriminalizovanog i korumpiranog sistema gotovo je izvjesna. Pobjeda koalicije, ujedno i pobjeda svih građana, biće garant za nova ulaganja u privredne grane što podrazumijeva otvaranje novih radnih mjesta koja su Crnoj Gori u ovome trenutku prijeko potrebna. Takođe, podizanje obrazovnog sistema na veći nivo jedan je od prioriteta djelovanja pobjedničke koalicije, a sve u cilju izgradnje kvalitetnije budućnosti za naše potomke.

Formiranjem koalicije “HRABRO se broji!” šalje se jasna poruka da su hrabrost, sloga i zajedništvo temelj napretka i razvoja kao i jedini garant pobjede nad mafijom, kriminalom i korupcijom i očuvanja vječnosti Crne Gore.