Đurović: Paket ekonomskih reformi „Evropa sad“ ostaje i sa novom evropskom vladom

Građanski pokret URA je jedina partija koja je podržala od starta paket ekonomskih reformi „Evropa sad“. Sve što je dobro i održivo se nastavlja sa bilo kojom vladom ali ono što se ne nastavlja i na šta stavljamo tačku jeste govor mržnje i podjela u Crnoj Gori.

Ovih dana prisustvujemo sličnoj retorici bivšeg režima oličenog u DPS-u koji je govorio “ako mi nismo na vlasti, Crna Gora će nestati“. Na jednak način od pojedinih aktuelnih ministara u Vladi Crne Gore čuje se isto – ako nas nema nestaće i programa „Evropa sad“.

„Evropa sad“ ostaće na snazi i to bi trebalo da je prioritet buduće evropske vlade u Crnoj Gori. Taj program treba dodatno osnažiti i učiniti ga održivim sa nastojanjima za povećanjem i naknada i izdavanja za naše najstarije građane.

Kako se pokazalo, postoji i postojaće Crna Gora bez DPS-a, isto tako pokazaće se da će građani živjeti bolje i imati veće plate i penzije i bez nekih koji ovih dana odlazak sa funkcija predstavljaju apokalipsom i svojim ponašanjem urušavaju svoj profesionalni i ljudski integritet.

Goran Đurović, potpredsjednik URA