Dobrilović Dondić na čelu liste plužinske URE: Vrijeme je da doprinesemo svijetlijoj budućnosti Pive, želimo razvijenu opštinu za sve njene građane

„Radićemo na valorizaciji prirodnih resursa Pive i unapređenju njenog statusa kao turističkog mjesta“, saopštila je danas nositeljka plužinske liste Natalija Dobrilović Dondić prilikom predaje liste plužinske URE – MOŽE PIVA, MOŽE CRNA GORA.

Dondić je istakla da će Građanski pokret URA Plužine poseban doprinos dati na smanjenju depopulacije stanovništva, kao i na jačanju infrastrukture grada.

Predsjednik Opštinskog odbora URA Plužine  i kandidat za odbornika Branko Pejović naveo je da je plužinska URA spremna na korijenite promjene u Pivi, te da će ispraviti greške bivšeg režima, a pogotovo kada je riječ o ekonomskoj situaciji, ali i statusu mladih ljudi.

„Naša politika je borba protiv organizovanog kriminala i korupcije i borba za jednaka ljudska prava. Staćemo na put zloupotrebi državnih resursa, nepotizmu i politici koja je unazadila naš grad“, poručio je Pejović.

Kandidat za odbornika sa liste „Može Piva! Može Crna Gora!“, Mirko Vuković kazao je da će ulaskom njihove liste u lokalni parlament, Plužine postati prepoređen grad, te da će građani Pive napokon koristiti prirodne resurse na najbolji način.

Predsjednik Opštinskog odbora URA Nikšić Dušan Golović istakao je da je URA u Plužinama spremna na istorijske promjene, poput onih na državnom nivou.

„Naša lista je kako ekološka, tako i antikoruptivna i antipopulistička. Spremni smo da sprovedemo potrebne reforme koje su prijeko potrebne stanovništvu Pive, i tu smo da uništimo monopol koji je sagradila politika višedecenijskog vođstva na lokalnom nivou“, zaključio je Golović. 

Izbornu listu URE u Plužinama čine:

Natalija Dobrilović Dondić

 Branko Pejović

 Mirko Vuković

 Darko Glomazić

 Snežana Malović

 Zoran Živković

 Tomislav Mazić

 Veljko Radović

 Jelena Pejović

 Gavrilo Doderović

 Miomir Ćalasan

 Grozdana Dondić

 Milutin Zele Blagojević

 Željko Dobrilović

 Dimitrije Pejović

 Radosava Kulić

 Bojan Dondić

 Radovan Radović

 Anica Malović

 Gojko Bakrač

 Milenko Škuletić

 Milica Pejović

 Božidar Todorović

 Dragi Malović