Crna Gora sada izvjesno živi demokratiju, to je najveći kapital koji smo donijeli državi

Nakon jučerašnjih lokalnih izbora u 14 opština može se sa sigurnošu reći da demokratija sada izvjesno živi u političkom životu Crne Gore i to je najveći kapital koji je URA donijela državi .

Imamo razloga za zadovoljstvo jer smo sačuvali biračko tijelo, u mnogim opštinama gdje nijesmo bili zastupljeni u lokalnom parlamentu sada imamo svoje predstavnike, u nekim opštinama rezultat u odnosu na prethodne izborne cikluse je bolji.

URA kao ozbiljan politički subjekat koji gleda u budućnost donio je u prethodnom periodu nepopularne ali ispravne odluke koji znače bolje društvo, prestanak politike podjela i mržnje, oštar obračun sa kriminalom i korupcijom… Stali smo na čelo fronta protiv mafije i ne namjeravmo da odstupimo do kraja. Politika DPS-a i BEMAX koalicije poražena je i ovog puta a sada je vrijeme da se intezivnije posvetimo unutrašnjem jačanju i istrajnom radu usmjerenom ka boljem životu svih naših građana.

Raduje nas što opet pokazujemo da je naša politika evropske, građanske i ekološke države magistralni pravac za većinu građana u biračkom tijelu Crne Gore i što je takva politika budućnost na kojoj će počivati moderna Crna Gora.